Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Harminc évvel ezelőtt – amikor népünk életében elkezdődhetett egy új ország- és nemzetépítés – lelkes fiatalként nem gondoltam volna, hogy egyszer újra diktátorok, terroristák és titkos ügynök cimboráivá, csatlósaivá válunk – írja bejegyzésében közösségi oldalán Kübekháza polgármestere.

Arról meg végképp nem, hogy egyszer azok tiporják majd a jogrendszert és a szabadságot, akik annak idején sokat tettek országunk demokratizálódásáért. Az meg evangéliumi keresztényként szomorít el, hogy Isten nevét hiábavaló módon szájukra véve, “keresztény szabadság” lózungja alatt követik el a gonoszságaikat a nemzet ellen, és alig akad csak egy is a hivatalos, intézményes egyház tagjai közül, aki szeretettel, de kellő határozottsággal felemelné szavát értük és nemzetünkért : Fiúk, ne játszatok a Tűzzel, mert ebből bajotok, és bajunk lesz!

 

Magyarország! Igazán akkor szeretünk, ha az isteni Igazságot, a Jogosságot – amelyet senki nem írhat felül és nem másíthat meg ideiglenesen nekik adatott hatalmuk erejével – szeretjük, a rózsaszín füsttel körbe vett hazugság, álságos képmutatás, a bűn ideig-óráig való leplezése helyett!

– írta dr. Molnár Róbert.

(Kiemelt kép: molnarrobert.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá