Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Házvásárlás ürügyén jutott be egy családi házba egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen, majd elvitte a tulajdonos értékeit. Lopás miatt kell felelnie.

A feltételezett elkövető 2019. november 11-én délután vételi szándékot színlelve csöngetett be az eladó ingatlanba a megyei jogú városban. Az idős tulajdonos készségesen bemutatta a feltételezett elkövető számára a meghirdetett házat. Eközben a nappaliba érve egy szekrényből a 31 éves férfi elvette a sértett arany nyakláncát, gyűrűjét, különböző érméit, valamint készpénzének egy részét. A tulajdonosnak egy idő után gyanússá vált az állítólagos vevő viselkedése, ezért kérdőre vonta. A férfi ekkor távozott.  A sértett csak később vette észre értékei hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen. Az adatgyűjtés során a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares