Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki ellopta egy vendég értéktárgyait a város egyik fürdőjéből.

A 30 éves gyanúsított 2019. augusztus 12-én délután ment be a Tisza-parti város uszodájának öltözőjébe. Átkutatta a helyiséget, végül az egyik szekrény ajtaját felfeszítette, ahonnan készpénzt, mobiltelefont, valamint egy kulcscsomót vett ki. Ezt követően távozott.

A nyomozók a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá