Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy sándorfalvi férfit, aki pénzt vitt el egy söröző kasszájából Hódmezővásárhelyen. Lopás miatt indult ellene eljárás. (Fotó: illusztráció)

A feltételezett elkövető 2019. november 18-án délelőtt egy presszóban tartózkodott a megyei jogú városban. A 32 éves gyanúsított arra lett figyelmes, hogy a szórakozóhely pultját elhagyja a személyzet. Ezt kihasználva a férfi több mint kétszázötvenezer forintot vett ki egy kassza alatti fiókból, ezután pedig távozott. A pultos miután észrevette a bankjegyek hiányát, bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi elismerte a cselekmény elkövetését, ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az eltulajdonított pénz egy részét a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá