Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bár esetünkben nem létezik könnyű ellenfél.

Bulgáriával kezd az Európa-bajnokság pótselejtezőjében a magyar labdarúgó-válogatott – derült ki a nyoni sorsoláson. Ha a csapat győz, akkor a Puskás Arénában fogadja az Izland–Románia párharc győztesét.

A Nemzetek Ligájának ránk vonatkozó menetrendje így néz ki:

2020. március 26.
Izland–Románia
Bulgária–Magyarország
Március 31.
Bulgária/Magyarország–Izland/Románia

Külön pikáns, hogy a sorsolás előtt Orbán éppen arról értekezett a focira utalva a Kossuth Rádióban, hogy mennyire szeret ünnepelni:

Valaki szereti a magyarokat, valaki nem. Én szeretek sok magyarral együtt lenni. Az ünnepek előtt szoktunk veszekedni, így van ez a családoknál is, de szeretünk ünnepelni – mondta, majd a Lánchídhoz és a Parlamenthez hasonlította az új Puskás Arénát.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön arról beszélt, hogy jobb magyar labdarúgásnak azért jobban örülnénk, de a sikereken “lehet vitatkozni”.

(zsurpubi.hu, kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá