Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Polgármesteri Hivatal titkársága már 15 időpontot ajánlott fel dr. Kallai Árpád főigazgató számára, de nem sikerült egyetlen egyet sem találni, ami megfelelő lett volna – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata. A főigazgató egyébként ha Vásárhelyre nem is, de Makóra elmegy: a szerdai testületi ülésen tájékoztatót tart a makói kórház szerepéről.

A hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal szerint milliárdos nagyságrendű pénzről is szó lenne:

  • Modern Városok Program megvalósulásának állása, a Kórház Fejlesztési Stratégiai Koncepciójával kapcsolatos információk megbeszélése;
  • a 2018. január 17-én a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és a kórház között megkötött együttműködési megállapodásban az önkormányzat szerepének konkretizálása;
  • járóbeteg-ellátással kapcsolatos kérdések;
  • ingatlankérdések – a kórház területén lévő, önkormányzati tulajdonú ingatlanok vonatkozásában.

Legutóbbi levelükben azt írják, hogy „rögzítést igényel, hogy a kórház főigazgatója az elmúlt másfél évtizedben minden városvezetővel kifogástalanul jó kapcsolatot ápolt és sikeresen együttműködött, továbbá mindig is a város lakossága és a környéken élők érdekeit, gyógyulását szolgálva dolgoztak.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá