Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Idén a hódmezővásárhelyi sétálóutcában az eddig az Ady Endre utca 29. számú ház kertjében álló fenyőfát öltözteti a város ünnepi díszbe.

Minden évben van arra lehetőség, hogy vásárhelyi polgárok felajánlhatják a közösségnek azokat a fáikat, amelyeket eddig otthon szeretettel gondoztak, de mára kinőtték a helyet. Városunk főkertésze ezúttal Bachmann József és felesége, Bachmanné Újszászi Mária felajánlását fogadta el. A fát 1996-ban, majd az ezt követő két évben karácsonyra feldíszítette a család, utána kiültették a kertbe. A gyönyörű fát lányuk, fiuk és 10 éves Gréti unokájuk is mindig nagy örömmel csodálta meg. Marika korábban a kollégánk volt, 22 évig dolgozott a könyvelésen. A férje, József a Rónából idén ment nyugdíjba.

Több kisebb fenyő is díszíti majd intézményeinket: a BFMK-t, a gyermekkarácsonyt a Fekete Sasban, a lakóparkot és a hivatal auláját. Ezek felajánlói kolléganőnk, Bodó-Sipos Sandra a Hársfa utcából, valamint Szűcs Tamás a Bordás utcából.

(Kép és szöveg: A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá