Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Megjelent a Csípősön már többször bemutatott gitáros új száma, ami a Moutza címet kapta és Látrányi Lajos, valamint Paulovics Péter Ákos közreműködésével készült. A dal készítése folyamán kicsit visszanyúltak az időben 12-13 évet és az akkori metalcore hangzásvilágát idézik.

Horváth Gergő 15 éve gitározik, főként metál vonalon. Azonban más stílusban is alkotott már, legutóbbi szerzeménye Nagy Tímeával egy igazán alter zene, ami a közönség tetszését is elnyerte. – A Moutza-val visszatértem a metál vonalra és így egy dallamos, pörgős zene készült. A közös munkát mindenki nagyon élvezte, a jövőben biztosan várhatóak hasonló megmozdulások – fogalmazott Gergő.

Még 2016-ban egy baráti beszélgetés alkalmával merült fel Gergőben és Laliban, hogy készítsenek egy közös projektet. Ennek eredménye lett 2017-ben az Engraved Border c. instrumentális számuk. Arra az elhatározásra jutottak, hogy ezt a formációt megtartva újabb projeket készítenek más-más énekesekkel, zenészekkel. 2018-ban mutatták be az As a goodfriend-et, amit Nagy Zoltán (Phrenia) közreműködésével készítettek el. Az új dal pedig a Moutza, ahol Paulovics Péter Ákos (The Heartless Aisha) és Csontos Péter (The Void) működött közre.

A hangszeres részeket és az éneket is mindenki a saját homestudiojában rögzítette, majd az így felvett sávokat küldték Simon Istvánnak (No Silence) masteringre, akivel már többször dolgoztak együtt.  A jövőben további hasonló produkciók várhatóak, hiszen jelenleg két projekt is készülőben van.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá