Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A versenysorozat második állomásának helyszíne Makón volt a József Attila Városi Könyvtárban. Győri Gábor első, Takács Tamás harmadik helyen végzett.

Gratulálunk sakk szakosztályunk tehetséges utánpótláskorú játékosainak, akik részt vettek ezen a korosztályos megmérettetésen! Közülük Győri Gábor, aki a múltkori bronzérmes helyezését most egy aranyéremmel folytatta. Takács Tamás, aki a korosztályában felállhatott a dobogó harmadik fokára. Továbbiakban Győri Bálint, Kanton Sebestyén Pongrác és Kanton Szilárd Bonifác most vettek részt életük első sakkversenyén. Köszönet Králik Attilának és Joó Jánosnak a felkészítő edzői tevékenységért – fogalmazott oldalunknak Horváth Zsolt, a Duocor-MSVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá