Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hárman a változásért csoport tagjai, Endrész Erzsébet, Bajnóczi János és Balázs Tibor közzétettek egy levelet, melyet részükre írtak. Ebben egy kiszombori választópolgár azt nehezményezi, hogy aktív munkájukért folyamatos támadást kapnak és aki kiáll mellettük, az sem számíthat másra. Szerinte nem az eltérő vélemény a baj, hanem annak közlésének stílusa.

Az ismeretlen levélíró tájékoztat, hogy a három képviselő mit tett eddig:

  • a választási kampány során felmerült javaslatokat előkészítik,
  • megkérdezik a választókat a döntések előtt,
  • folyamatosan gyűjtik a javaslatokat,
  • a lakosság tájékoztatása érdekében előadásokat szerveznek akár saját költségen is,
  • a lakosság tájékoztatása érdekében előadásokat szerveznek.

Mit kapnak ezért az aktív előremutató munkáért? Folyamatos támadást, gyalázást, személyeskedést! Sőt, aki ki mer állni mellettük, és még segíti is a munkájukat, nem számíthat másra, csak a támadásra! Ki is a bomlasztó? Ki nem tartja nyugalomban a faluközösséget?

– fogalmazott a kiszombori lakos. Szerinte ,,jó lenne, ha a választási eredménnyel elégedetlenek nem azzal lennének elfoglalva, hogy folyamatosan ócsárolják a kezdeményezéseiket, munkájukat. Az eltérő vélemény nem baj, de a más vélemény közlésének stílusa nagy baj. Észre kellene venni, hogy ez kontraproduktív.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá