Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,Magyarország jobban teljesít!” – szól a kormány sikerpropagandája, csak hogy amikor a valóság szembejön, az teljesen más képet mutat. Most éppen a makói rendelőintézetben nem működik a lift és több mosdó.

A kerekesszékes beteget hárman fogják meg és viszik le a lépcsőn a rendelőintézetben – látható Dr. Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselőjének videójában. ,,Szerintem inkább építsünk még több stadiont…Ja, nem! Ébresztő! Amíg ilyen előfordulhat az egészségügyi intézményeinkben stadion STOP kell!” – fűzte hozzá a képviselő a felvételhez.

Az intézmény makói telephely-vezetője, Nagy Jenő a Délmagyarországnak elmondta: ahogy a lift elromlott, azonnal szerelőt hívtak, és a szakemberek azóta kétszer is jártak az épületben, de egyelőre nem tudták megoldani a problémát, mert a javításhoz nehezen beszerezhető alkatrészre is szükség van.

Hogy több mosdó sem működik, az olvasónk oldalunknak küldött fotóiból derül ki. Az egyik figyelmeztetésen az olvasható, hogy az emeletit használják. Ez könnyen elképzelhető, hogy milyen kellemetlen annak, aki mozgásában korlátozott, de közben nem működik a lift.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá