Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nem csoda, hogy Orbán Viktor egyre rosszabb passzban van.

Jakab Péter parlamenti felszólalásában szedte ízekre – már nem először és gyaníthatóan nem is utoljára – a kormánypártot és annak politikusait.

“Legkésőbb 2024-ig embert küldünk a világűrbe”. Egyébként annak is örülnénk, ha a Nyugati Pályaudvarig oda- és vissza küldhetnénk embereket menetrendszerint.

– írta Facebookon a szintén jobbikos Lukács László György, utalva arra, hogy sokkal célravezetőbb lenne, ha erős és büszke kormányunk olyan dolgokra költené az adófizetők pénzét, amikre egyébként egy normális országban már nem kéne, például a vasútközlekedésre.

Minden erőmmel azon leszek, hogy a Köztársaságot visszaállítsam, és új demokratikus alkotmányt adjunk a hazának

– egészítette ki eskütételét az Országgyűlésben a DK új parlamenti képviselője Sebián-Petrovszki László. A párt szóvivője pedig hozzátette, hogy „Mi, európai magyarok nem az orbáni alaptörvényt tekintjük mércének, hanem a hazát, a köztársaságot és a demokratikus alapértékeket, amelyek egy zsarnoki rendszerrel ellentétben örök értéket képviselnek”.

Érthető, hogy Orbán Viktor egyre inkább meg van reccsenve, a keddi bejegyzése is elég érdekesre sikerült:

(Forrás és gyűjtés: zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá