Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A reklámban három különböző élethelyzetben lévő, és különböző korosztályba tartozó városi polgár nyilatkozik arról, hogy miért jó, ha a gyorsvasút megépül. A nyilatkozatuk látszólag a beruházás pozitív hatását tükrözi, de ha értelmezzük a mondatokat, sajnos más üzenet is kihallható – közölte Hódmezővásárhely alpolgármestere (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért).

A munkába nap, mint nap ingázó vásárhelyi polgártársunk örül, hogy már nem fog egy órába telni a munkahelyre utazása… Mert, hol is dolgozik? Szegeden? Mert Vásárhelyen nem sikerült az elmúlt 30 évben új munkahelyeket teremteni? Ezért nem kapott megfelelő állást a lakóhelyén. Szomorú.

 

A nagymama örül, hogy ezután a tram-train segítségével többet lehet az unokáival, gyakrabban láthatja őket… Miért is? Mert az unokák Szegeden élnek? Persze ez következik abból, hogy a nagymama fia Vásárhelyen nem talált megfelelő körülményeket a családalapításhoz, ezért Szegeden telepedett le… Szomorú.

 

A fiatal diáklány örül, mert szombatonként gyorsan visszajut Szegedre a csajokhoz, és indulhat a buli… Mert Vásárhelyen nincs a fiatalokat csábító kulturált szórakozási lehetőség? Ez is szomorú.

 

A tram-train előnyeit nem sikerült túl meggyőzően bemutatni a jól megfizetett társadalmi hirdetésnek.

– fogalmazott dr. Berényi Károly a Rádió 7 fizetett híre kapcsán. Itt a teljes poszt:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá