Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sok minden nem változott az új képviselő-testületben: ha egy ellenzéki képviselő jelez egy problémát, csak cinikus választ kap és még ki is osztják. Ez történt a tegnapi ülésen is.

Mucsi Tamás képviselő (VKKP) közmunkásokkal beszélgetett négy nappal ezelőtt. Elmondása szerint a nappali melegedőjükben nem megfelelő körülmények vannak.

Dr. Hadik György (Fidesz) erre közölte: a szatyorrádió híreit ne itt beszéljék meg, tényekről beszéljenek, ne légből kapott információkat próbáljanak meg kenegetni. Szerinte ennek nincs alapja, máskor nézzen utána jobban a képviselőtársa.

Farkas Éva Erzsébet (Fidesz) megkérdezte, hogy mikor járt ott legutóbb Mucsi. A polgármester elárulta, hogy nem vonja kétségbe a közfoglalkoztatottak jelzéseit, de ő több alkalommal járt már ott, Mucsi pedig nem láthatta, hogy 2014 előtt milyen körülmények között voltak.

Ezekre válaszolva Mucsi Tamás hozzátette: csak azt akarja, hogy jobb munkakörülményeket biztosítsanak és nem az a lényeg, hogy máskor is rossz volt, hanem, hogy egyre jobb legyen.

Nagy Nándor, a Városgazdálkodási NKft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy nyáron volt tisztasági festés, de a javításokat elvégzik folyamatosan. Azt javasolta, hogy személyesen nézzék meg a képviselővel.

A vita vágott verzióját itt lehet meghallgatni:

(Kiemelt fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá