Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Amikor az első hírek érkeztek a migránsok által ásott alagutakról, sokan nem hitték el. A tőrt nem kis meglepetésre a kormánypárti Magyar Nemzet döfte a migráns-alagútról nyilatkozók szívébe.

A lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a csikériai alagutat még a délszláv háború előtt, szeszcsempészetre használták, Szerbia felől érkezett rajta az alkohol Magyarországra. És akinek ez sem volt elég: a Magyar Hang munkatársai vették maguknak a fáradtságot és elmentek Csikériára, ahol kiderült, hogy az alagútról minden falubéli tud. Igaz, nem most jöttek rá, hogy ott van, hanem ők is úgy tudják, ahogyan a rendőrségi források:

az alagút még a délszláv háború előtt épült, szeszt csempésztek rajta Szerbiából Magyarországra.

A Magyar Hang az eheti kormányinfón szerette volna megkérdezni Gulyás Gergelyt erről, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter nem válaszolt, inkább cáfolta a Magyar Nemzetet:

Szemben az ön alagutakra vonatkozó kutatásaival, ilyen kutatásokat nem folytattam, az ön által említettek tudomásom szerint a 2019-es évben keletkezettek.

Az ásotthalmi járatra vonatkozó kérdésünke pedig egész egyszerűen nem felelt. Így még mindig nem tudjuk, hogy miért télen értesült a nyilvánosság egy nyáron felfedezett migránsalagútról.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá