Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Karitáció Alapítvány és a SZIN szervezői jótékonysági, gyógyítást segítő gyűjtést szervezett  2019. augusztus 30-án a SZIN pénteki napján a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika “B” részlegének fertőző osztálya számára. A Borsodi Nagyszínpad előtt több ezer fesztiválozó volt “pirosorrban”, – melynek megvásárlásával támogatták a kezdeményezést – így részt vettek az ország legnagyobb piros orr flashmobjában.  

A gyűjtés alkalmával a fesztiválozók közel 1 millió forintot ajánlottak fel, melyből a Karitáció Alapítvány a klinika számára a napi működéshez elengedhetetlen orvostechnikai eszközöket (infúziós pumpa, pulzoximéter, váladékszívó) adományozott a klinikának csütörtökön.

A jótékonysági összefogást a szervezők a jövőben is folytatni kívánják, mivel közös céljuk, hogy segítsenek a rászoruló családoknak, gyerekeknek és intézményeknek.

(karitacio.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá