Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Véletlen a hírTV-re kapcsoltam vasárnap este, ott éppen a Bayer Show ment. Ebből megtudhattam, hogy Bayer Zsolt szerint egy norvég “művész” miatt (aki a fenekével készít festményeket) ki kellene lépnünk az Európai Unióból. Norvégia ugyan nem tagja az Uniónak, de ezen információnak Bayer úr (és a hírTV szerkesztői) nincsenek a birtokában – világított rá Gulyás Balázs publicista.

Bayer szerint tárt karokkal fogadnának bennünket s̶z̶o̶v̶j̶e̶t̶ orosz testvéreink, ha kilépnénk. Én azt gyanítom, hogy inkább az utóbbi érv lehet a nyomósabb – tette hozzá Gulyás.

Mint ismert, idén januárban újított a hódmezővásárhelyi rádió többek között Bayer Zsolttal, Gajdics Ottóval, Jeszenszky Zsolttal. A Makón és Kistelek is sugárzó Rádió7 tavaly októberben került Bada János, Csepreghy Nándor és Rákay Philip tulajdonába.

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá