Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Gábor 29 éves, B. Dávid 23 éves és K. Tibor 33 éves makói lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2019. október 12-én 6 óra körül megjelentek egy vámosoroszi lakóháznál azzal a céllal, hogy onnan pénzt szerezzenek. Amíg társuk a gépkocsiban várakozott és figyelt, a két fiatalabb gyanúsított bement a házba, és bántalmazta az ott lakó 67 éves idős nőt. Miután a sértett a bántalmazásból eredően a földre került, kitépték a nyakából a nyakláncát, majd a házból készpénzt tulajdonítottak el, és távoztak a helyszínről.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként 2019. december 16-án Makón elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett tetteseket. A nyomozók L. Gábort és B. Dávidot őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél, K. Tibor az eljárás alatt szabadlábon védekezhet.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá