Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az ünnepek közeledtével folyamatosan intenzív forgalom várható Röszkén és Csanádpalotán egészen január közepéig – hívja fel a figyelmet honlapján a rendőrség.

Karácsonyig várhatóan a kilépő oldali forgalom növekszik meg a két autópálya-határátkelőhelyen, míg az ünnep után mindkét irányban jelentős torlódások alakulhatnak ki. Röszkén a pravoszláv karácsonyt követően (2020. január 7-től) a határátkelőhely belépő oldalára nehezedik majd nyomás előreláthatóan egészen 2020. január 13-ig.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és külföldi társszervekkel együttműködve kezeli a dinamikusan megnövekedett forgalmat, az átkelőket szükség szerint teljes kapacitáson működtetik.

Torlódások esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű Tiszasziget, Ásotthalom, Kübekháza, Bácsalmás, Bácsszentgyörgy és Hercegszántó Közúti Határátkelőhelyek felé kerülni. Előbbi öt átkelő naponta 7 és 19 óra között vehető igénybe, míg Hercegszántó a nap 24 órájában elérhető. Akik Romániába szeretnének utazni, választhatják a szintén 24 órás nyitvatartással működő kiszombori vagy battonyai határátkelőt.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá