Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az elmúlt három szezon ezüstérmesével, a DVTK-val 6-6-os eredményt el a sakk NBI csapatbajnokságában a Duocor-Makói SVSE. Az NBII-esek egy egész ponttal nyertek a Félegyháza-Csongrád ellen – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a makói sakk szakosztály ügyvezető elnöke. (Kiemelt képen: balról első: Mihók Olivér nemzetközi nagymester, második: Csonka Balázs nemzetközi mester.)

2019. december 15-én Lillafüreden a DVTK csapatával mérkőztünk meg. Tizenkét táblán elképesztő nagy küzdelemben a végsőkig kitartva sikerült 1 győzelmet és 10 döntetlent elérnünk, ezzel együtt beállítanunk a 6-6-os eredményt. Továbbra is a 7. helyen állunk.

Gratulálunk győztesünknek, Nagy Hegyesi Bálint nemzetközi mesternek.

Döntetlen: Mihók Olivér, Csonka Balázs, Farkas Tibor, Hajnal Zoltán, Saric Sinisa, Horváth Zsolt, Szalai Kornél, Udvardi Zalán, Juhász Barbara és Kecskeméti Árpád.

Balról első: Dr. Kovács Arthur, második: Martonosi Ádám

2019. december 15-én a második számú csapatunk idegenben a Félegyháza-Csongrád csapattal került össze. Több órás küzdelmekben és izgalmas játszmákban 6,5 – 5,5 győzelmet arattunk. Továbbra is a 4. helyen állunk.

Gratulálunk győzteseinknek, Dr. Kovács Arthurnak, Kópiás Ferencnek és Gálfi Leventének.

Döntetlen: Restás Péter, Jr. Balázs Tibor, Joó János, Csikós Mihály, Balássy Gábor, Kardos Levente és Hajnal Bence.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá