Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Gréczy Zsolt az ATV-n jelentette be, hogy év végi hatállyal lemond országgyűlési képviselői mandátumáról. Indoklása szerint nem akarja, hogy az ügy ártson a DK-nak.

Úgy fogalmazott, hogy ebben a helyzetben

nem magyarázkodni kell, hanem teszem, amit kell, átadom a mandátumomat.

Az ATV  riporterének azon kérdésére, hogy elküldte-e az intim fotókat valakinek, így válaszolt:

Én nem tudom, már nem foglalkozom ezzel a kérdéssel, túl vagyok ezen a történeten. Nem is akarok már emlékezni rá. Mai fejemmel már nyilván nem csinálnám meg.

A DK elnöke, Gyurcsány Ferenc szerint Gréczy magánéleti „hülyeséget” csinált. Úgy fogalmazott: Borkai mocskának pusztítását most Gréczyn törlesztik. A DK elnöke azt írja: Gréczy segíteni fogja a munkájukat a jövőben.

„Ma is megtanultuk, hogy a jog igazsága nem egyenlő a politika igazságával.

Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett.

Zsolt az eddig megismert állításokkal ellentétben nem zaklatott senkit. Szerelmi kapcsolatai meg nem tartoznak ránk. Nem ítélkezünk szerelem dolgában. Ellenfeleink megtették.

Borkai mocskának pusztítását most Gréczyn törlesztik. Ilyenek. Tanulunk belőle.

Zsolt a mai napon bejelentette, hogy lemond országgyűlési képviselői mandátumáról. Ezek után más körülmények között fog segíteni bennünket. Mi meg vigyázunk rá”

– írja a DK elnöke.

A megüresedő képviselői hely betöltéséről a DK elnöksége dönt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares