Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) kollégái a rendőri hivatást népszerűsítették a makói HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma oktatási intézményben.

A végzős diákoknak 2019. december 18-án tartottak pályaorientációs előadásokat a CSMRFK Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai. Az előadás során a rendészeti szakgimnáziumok és a CSMRFK által elkészített sajátos videókkal mutatták be a kollégák a hivatás sokszínűségét és – személyes tapasztalataikkal színesítve – a mindennapokat.

Ezen túl részletes tájékoztatást adtak a rendvédelmi pályára történő jelentkezésről és az alkalmassági feltételekről. Szemléltetésképpen, csapaterős eszközöket is vittek magukkal, amelyeket a diákok nagy érdeklődéssel próbáltak ki.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá