Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szilvi, Böbe és Évike, vagyis a három makói Jó Tündér kereste fel Szenteste az egyenruhásokat és vitt nekik süteményeket Makón – számolt be róla a Makomentok.hu.

Az egyik tündér, Szilvi elmondta: a neten olvasta, hogy számos magyar városban karácsonykor meglepik azokat, akik ekkor is keményen dolgoznak, vigyáznak másokra és úgy gondolta, ezt Makón is meg kell csinálni. A tűzoltóknak, a mentősöknek és a kórház sürgősségi osztályára vittek több tálcányi, saját maguk készítette diós kosárkát és mini virslis kiflit.

Szilvi elárulta: ez az akció nem egyszeri volt, hagyományt szeretnének teremteni belőle. Az azonban még titok, hogy jövőre kikhez mennek és mit visznek nekik. A mostani meglepetést 3-4 órán át sikerült összehozni. Mind a három helyszínen nagy örömmel fogadták a Jó Tündéreket. Az SBO-on azt is megtudták: korábban még sohasem kaptak ilyen ajándékot az ünnepek alatt is ott dolgozók, így rengeteg puszit is kaptak a tündérek. Persze a puszi a tűzoltóságon és a mentőállomáson sem maradt el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares