Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága jelezte, hogy Kübekháza közel 150 millió Ft-ra benyújtott bölcsődeépítési pályázata sikeres volt. Az elbírálásáról szóló levelet a napokban kapta meg a település önkormányzata.

A bölcsink 12 férőhelyes lesz, az óvodára épül rá egy üveg nyaktaggal, így költségeket takarítunk meg, mivel nem kell külön főzőkonyhát, vagy komolyabb melegítőkonyhát kialakítani. A színekben még nincs döntés, a formát tekintve is van némi változtatás a rajzokhoz képest. Az épület pedig egy átmenetet képez a régi, patinás ovink és a hasonlóan modern iskolánk között. Kétszintes pedig azért lett, mert így csak egy fát kell kivágni. Az emeletre a szükséges kiszolgáló helyiségek kerülnek, mint például vezetői iroda, tárgyaló, raktár, öltözők, stb.

 

Ha jól alakulnak a dolgaink, akkor akár már jövő karácsonyra is átadhatjuk.

– értékelte a döntést dr. Molnár Róbert polgármester a Kübekháza Hírszolgálatnak.

Január közepén kezdik meg a projekt, a közbeszerzés előkészítését. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor akár már jövő karácsonyra is átadhatják.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares