Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Borzasztó képet mutatott Hódmezővásárhelyen a Hódtó úti Tesco áruház mögötti terület az ünnepek környékén. Gyöngyösi Ferenc önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) levelet írt az illetékeseknek. A Tesco azt ígérte, hogy rendszeresen ellenőrzik a problémás részt és jelzik a bérlőnek, a Pepconak, ha nem megfelelő a hulladékkezelés.

Aggasztó számomra hogy egyesek milyen felelőtlenül és hanyagul állnak a hulladékkezeléshez. Tudom, hogy most az ünnepek miatt a felhalmozódott hulladék is több, illetve a szállítás sem a megszokott rendben megy, de hiszem azt, hogy ennek mégsem így kellene kinézni. Ma reggel kimentem, hogy az áruház mögötti park részen összeszedjem a barátaimmal a szél által szétfújt szemetet, de valaki már megelőzött ebben.

– írta közösségi oldalán a képviselő december 26-án.

Másnap levelet írt a Tesconak, ő adja bérbe a Pepconak az üzlethelyiséget. Az erre érkezett választ tegnap közölte Gyöngyösi. Lévai Norbert Áruházvezető azt írta: ,,jelenleg az áruházi ügyeletes vezető és én rendszeresen ellenőrizzük a hulladékkezelési szabályok betartását és amennyiben problémát észlelünk, azt jelezzük a bérlő felé. Bízom abban, hogy rövid időn belül megoldódik a probléma, és a lakosokat nem érik további kellemetlenségek.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares