Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Három makói sakkozónk is meghívást kapott a Magyar Bajnokság kieséses rendszerű versenyére, ahol hazánk legkiválóbb nagymesterei és nemzetközi mesterei ülhettek asztalhoz – tájékoztatta oldalunk Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

A verseny Budapesten volt 2019. december 4-22. között. 24 férfi és 12 nő ült asztalhoz. Nőknél Juhász Barbara női nemzetközi mesternek egy hajszálon múlott, hogy nem sikerült bejutni a legjobb négy közé.

Férfiaknál Csonka Balázs nemzetközi mester élete első meghívásának tett eleget, sajnálatosan a selejtező körben búcsúzott. A képen látható Mihók Olivér nemzetközi nagymester a sötét bábukat vezetve eredményesen zárta a selejtezőt, viszont a következő fordulóban kapitulált.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá