Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Úgy látszik, a fideszes trösztök között valamiféle bullshit-mondó verseny indult.

Az M1 pénteki esti műsora – amit a 444 szemlézett – mutatta meg, hogy a NER fideszesei között tényleg, de tényleg sehol nem elvárás az értelmes gondolatképzés.

Ferencz Orsolya szerint most a boomer-generációt divat hibáztatni a klímakatasztrófáért, pedig “egy olyan generáció hibáztatja őket azzal, amilyen állapotban a Föld most van, akik egyébként a legnagyobb fogyasztók.”

“Az a generáció, amelyik fennen szereti hangoztatni az ő környezetbarát ideológiáját, az a generáció egy nagy részében a probléma mélységét tekintve is tájékozatlan” – jelentette ki, majd hozzátette, hogy a fiatalok egy része “magát a problémát sem érti.”

“Gondoljunk bele, hogy mennyire szeretik a technikát használni, akár a zsebükben lapuló okostelefont. (..) De nem gondolnak bele, hogy egy ilyen elektronikai eszköz milyen környezetszennyező lábnyomot hagy maga után és mikor félévente, pusztán divatból lecserélik, mert a generációban ez illik, milyen környezeti terhelést jelent” – nyitotta fel a szemeket Ferencz, aki biztosan nem használ mobiltelefont.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá