Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Indexhez eljuttatott búcsúlevelében az öngyilkosságot elkövető Bács-Kiskun megyei Kelebia postavezetője azt írta, hogy 46 éven keresztül dolgozott a postánál, de ott dolgozóként már úgy érzi, kilátástalan a helyzet.

Azt is hozzátette: túl nagy szerepet kapott a munkájukban az értékesítés, a munkakörülmények pedig eközben elkeserítőek: kevés a munkavállaló, ráadásul akad olyan posta, ahol a vécé egy pottyantós, a kert végében.

„Sértő, bántó, megalázó körülmények, hogy a fizetésekről ne is beszéljünk”

– olvasható az Indexhez elküldött e-mailben. A hírportál állítja: az öngyilkos postavezető egyértelművé tette, hogy haláláért kizárólag a céget hibáztatja.

Az Index megkereste a Magyar Postát, melynek kommunikációs osztálya közölte:

„A Magyar Posta vezetése megrendüléssel értesült a kelebiai postavezető haláláról. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja, ezért az ügyről a posta nem nyilatkozhat. Társaságunk belső vizsgálatot indított az ügy körülményeinek tisztázására. A vállalat mindent megtesz, hogy a következő időszakban segítse a családot és a postás kollégákat a gyász feldolgozásában.”

(Fotó: illusztráció/pixabay)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares