Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az épület minden vásárhelyi és környékbeli ember számára ismert lehet. Most az ingatlan.com-on árulják a 520 m² alapterületű, 1.400 m²-es telekkel rendelkező épületet.

Kezdetben kaszinóként üzemelt, a későbbiekben számtalan rendezvénynek adott otthont. 14 helyiség található benne. Központi része a 113 m2-s, „gótikus boltozású” rendezvényterem. Mellette irodák, tárgyalók, raktárak, klubszobák, fogyasztótér söntéssel és szociális helyiségek kerültek kialakításra. A főépület alatt 64 m2-s, tégla boltíves pince található. Pár éve felújításra került a tetőszerkezet és a homlokzat, meghagyva eredeti kinézetét. A belső helyiségek falburkolatai és a fűtésrendszer felújítást igényelnek. Elsősorban rendezvényházként, vagy melegkonyhás vendéglátó egységként képzelhető el az üzemeltetése – írja a hirdetés.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares