Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Még az is hazugság volt, hogy az újságírók beszéltek volna érintett jobbikossal.

Szávay István, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője Facebook-oldalán közölte, a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében a Magyar Nemzet Online-t helyreigazításra kötelezte, amelynek öt napon belül eleget kell tenni:

“A 2019. november 16-án ‘Szávay István is segített Jakab Péter elgáncsolásában’ címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Szávay István Szabó Gáborral együttműködve hiúsította meg Jakab Péternek a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöki tisztségével kapcsolatos terveit, megvétózta Jakab Péter pártelnöki indulását.

 

Valótlanul állítottuk, hogy lapunk munkatársa beszélgetett a Jobbikon belüli viszonyokról a párt olyan tagjával, aki jelen volt a párt országos választmányának 2019. október 29-i ülésén.

 

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Szávay István a Jobbik 2019. október 29-i országos választmányának küldötteit körbetelefonálva igyekezett maga és Szabó Gábor mellé állítani minél több embert, és azt mondta, “mindenképpen meg kell akadályozni, hogy Jakab rátegye a kezét a Jobbikra”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá