Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A feljelentést követően néhány órán belül gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök két hódmezővásárhelyi fiatalt, akik gázolajat és egy hegesztőgépet tulajdonítottak el Mártélyon. Lopás miatt kell felelniük.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi és fiatalkorú társa a 2020. január 10-e és 20-a közötti időszakban bementek két szomszédos mártélyi tanyára, és onnan összesen 275 liter gázolajat, valamint egy inverteres hegesztőt vittek el. Zsákmányukat később értékesítették.

A sértett 2020. január 21-én jelentette be a lopást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Ellenük kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrök az ellopott hegesztőgépet lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosának.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá