Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bencsik János, jobbikos országgyűlési képviselő arról érdeklődött: tervezi-e a kormány az M44-es út lehajtóit Szarvas és Szentes városáig felújítani. Egy ,,igen”, vagy egy ,,nem” helyett üres, de annál hosszabb válasz érkezett.

Bencsik az innovációs és technológiáért felelős minisztertől érdeklődött. Megtudtuk, hogy a kormány azon dolgozik, hogy ,,az ország bármelyik településéről 30 percen belül elérhetővé váljon egy négysávos útszakasz.” Kiderült az is: ,,az M44-esnek köszönhetően húsz percel csökkent a menetidő Budapest és Békéscsaba között. 2002 óta nem készült el egyszerre ilyen hosszaban állami beruházásban épült gyorsforgalmi útszakasz.”

A mellékutak felújítására az előző években megkezdett felújítási programok és a Komplex Útfelújítási Program ad lehetőséget.

A teljes választ egyébként itt lehet elolvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá