Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik elnöksége szerdai ülésén Lejer Zoltánt, a párt Bács-Kiskun megyei regionális igazgatóját választotta meg pártigazgatónak.

Lejer Zoltánt az elnökség tíz jelölt közül találta a legalkalmasabbnak erre a feladatra – közölték. Az új pártigazgató Szabó Gábort váltja, aki korábban 16 éven át töltötte be ezt a tisztséget.

Szabó a január 25-i tisztújítás után felálló új elnökséget arra kérte, hogy ne őt válasszák pártigazgatóvá, ezért a testület végül pályázatot írt ki és ennek eredményeképp döntöttek Lejer Zoltán mellett.

A Jobbik Országos Elnöksége az új pártigazgató megválasztása mellett két helyettest is kinevezett. Lejer Zoltán javaslatát elfogadva, az elnökség két helyettesét is megválasztotta Tokody Marcell és Faragó Tamás személyében.

(alfahir.hu, fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá