Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról beszámoltunk: a hódmezővásárhelyi Ádók János személyében új alelnököt választott idei első ülésén a Csongrád Megyei Közgyűlés. Most lettette hivatali esküjét is.

Elődje Magyar Anna volt, aki a brüsszeli Régiók Bizottságában végzett feladataival indokolta lemondását az alelnöki posztról, a továbbiakban az Ügyrendi és Jogi Bizottság elnökeként segíti a testület munkáját. Ádók János megválasztását a közgyűlés tagjai egyhangúlag támogatták. Ahhoz, hogy tisztségét betölthesse, Gémes László elnök előtt le kellett tennie a hivatali esküt.

Emlékezetes: egy évvel ezelőtt óriásplakátok lepték el Hódmezővásárhelyt, ezekről ki is mondta a bíróság, hogy valótlanságot állítanak. Az Ádók János vezette egyesület a plakátolásra 860 ezer forintot költött, amelyet az egyesület tagsága és támogatói adtak össze.

(Kiemelt fotó: www.csongrad-megye.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá