Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Gondoltuk, focizunk egy jót. A gyulaiak viszont nem így készültek, inkább UFC meccsként fogták fel a találkozót. Povázsai Zsolt kórházba került – közölte a Hódmezővásárhelyi FC.

Szombaton Gyulán játszottunk volna edzőmérkőzést. Készültünk, gyakorolni szerettünk volna, hiszen hamarosan kezdődik a bajnokság és céljaink vannak, gondoltuk focizunk egy jót. A hazai csapat viszont nem így készült, inkább UFC meccsként fogták fel a találkozót. Persze, ha a futball nem megy és képességbeli hiányosságok vannak, akkor ez is egy út. A gyulai focistarúgók ezt választották! A 25. percben a találkozó félbeszakadt a sokadik alattomos belépő után

– értékelte a HFC a rövid mérkőzést.

A Gyulai FC-Termál szintén a megyei első osztályban szerepel. A nyitófordulóban, február 29-én fogadják a Szarvast, a Hódmezővásárhelyi FC pedig március 7-én Csongrádra utazik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares