Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A fideszes többségű Csongrád Megyei Közgyűlésen műanyag palackok helyet kancsóban kapják a vizet a képviselők a környezettudatosság jegyében. Az ellenzéki Zeitler Ádám arról beszélt a legutóbbi testületin, hogy a makói üléseken is lecserélhetnék a PET-palackokat.

A megyei közgyűlésen Gémes László elnök elmondta, hogy a környezettudatosság, klímavédelem jegyében a PET-palackokat lecserélték kancsóra. Apróság, de fontos lehet. A következő ülésre le lehetne cserélni a műanyagüvegeket a makói testületi ülésen is – fogalmazott Zeitler Ádám.

Mágori András szerint nem higénikus a kancsós megoldás és nincs ellen a PET-palackoknak, hiszen 100%-ban újrahasznosíthatóak. A klímváltozás emberi tényezőjéről nincs meggyőződve, de ha a többség így akarja, akkor ő üvegben szeretné kapni a vizet kancsó helyett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares