Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bár forrásunk biztosan állítja, hogy Farkas Éva Erzsébet, Makó fideszes polgármestere buzdította szavazásra a vasárnapi időközi dunaújvárosi országgyűlési választáson, a telefonbeszélgetést nem rögzítette. Így konkrétumok nélkül eleget teszünk helyreigazítási kötelezettségüknek, melyet Farkas Éva Erzsébet kért:

Az mcsipos.hu internetes portálunkon 2020. február 16-án „Farkas Évát is beveti a Fidesz a dunaújvárosi kampányban” című cikkben több alkalommal is valótlanul állítottuk, hogy Farkas Éva Erzsébet, Makó város polgármestere részt vett a Fidesz dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselői választás telefonos kampányában. Ezzel szemben a valóság az, hogy Farkas Éva Erzsébet semmilyen módon, sem telefonon, sem személyesen, sem a sajtón keresztül nem vett részt a dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő választásban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá