Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Ádók János vezette Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület megint óriásplakátokkal rakta tele a várost.

Még a 2017-ben elhunyt polgármester, Almási István neve is rákerült azokra a plakátokra, amelyek mára virradóra kerültek ki. Ádók János, a Csongrád Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke a Promenádnak elmondta: a plakátok szembesítésként kerültek ki, szerinte ,,a város az elmúlt két évben semmit sem fejlődött, helyette a bukott baloldali politikusok gyűjtőhelyévé vált.”

„Ezek a plakátok elgondolkodtató és emlékeztető üzeneteket fogalmaznak meg”

– fogalmazott Ádók János a fideszes oldalnak.

Dr. Berényi Károly: Szánalmas és elkeserítő

Hódmezővásárhely alpolgármestere (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) szerint ,,a város tönkretételében érdekelt erők nem adják fel; a helyi Fidesz “civil” szakosztályának, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesületnek az elnöke ismét tudott egy kis támogatást szerezni óriásplakátokra (darabja több százezer forint).”

Ismét kidíszítik a várost? Ez is a város visszafoglalásának egyik módszere? Miért is harcolnak? Ki az ellenség? Hódmezővásárhely lakossága? Felfoghatatlan!

– írta Berényi közösségi oldalán.

Mint arról beszámoltunk, szintén a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület volt az, amelyik ,,szembesítő” óriásplakátokat rakott ki a városban még tavaly.  Ezekről kimondta a bíróság, hogy valótlanságot állítanak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá