Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Meglepő kijelentés a Hódmezővásárhelyre kikerül óriásplakátok ügyében.

Grezsa István, korábbi Fidesz által támogatott polgármesterjelölt, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa közösségi oldalán ment neki a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület plakátjainak, amiket tegnap helyeztek ki.

Szomorúan láttam a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület plakátjait. Úgy tűnik, hogy az októberi pofonból sem tanultak semmit. Egyébként én teljes mértékben támogatom, hogy bizonyos területeken jöjjön a szakképzett ukrán munkaerő. Az illegális migrációt és a munkavállalás szabadságát utoljára pont a polgármester keverte össze. Haladjuk meg ezt a szintet!

– fogalmazott Grezsa.

Újabb meglepetésként a bejegyzés alatt Székkutas fideszes polgármestere azt írta: ,,Kedves István! Minden tiszteletem a Tiéd, de az októberi pofont nem Ádók János, nem a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület, de véleményem szerint nem is a Fidesz kapta, hanem Grezsa István. 2018 februárjában Hegedűs Zoltán 9.468 szavazatot kapott, 2019 októberében Te 10.042 szavazatot kaptál.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá