Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden.

A 26 éves feltételezett elkövető 2020. február 17-én hajnalban jutott be a belvárosi építési területre. Az ott lévő – egyébként raktárként használt – melléképület bejárati ajtaját megrongálta, majd bement. Az épületből hosszabbítókat, lámpákat, akkumulátorokat, sarokcsiszolókat, fúrógépeket, körfűrészt, bontókalapácsot, vésőgépet, illetve különféle szerszámokat tulajdonított el több százezer forint értékben. Egyszerre azonban nem tudta elszállítani a lopott tárgyakat, ezért azokat az udvaron elrejtette és később visszament értük. A tulajdonos csak órákkal később észlelte a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét, elmondta azt is, hogy az eltulajdonított tárgyakat eladta.

Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá