Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Minden várakozást felülmúlva zárta tavaszi vitamingyűjtő – akcióját a Karitáció Alapítvány. Februárban meghirdetett programjuk célja, hogy a hosszú téli időszakot követően a lehető legtöbb ember jusson vitamin utánpótláshoz. Az Alapítvány Kálvária téri irodájába magánszemélyek, óvodák és cégek összesen 1089 kg almát juttattak el!

Gere Anikó Mónika a Karitáció Alapítvány munkatársa elmondta:

,,Az elmúlt évben indult karitatív vitamingyűjtő – akciónk megkezdésekor nem gondoltuk volna, hogy egy év alatt ennyire sikeres lesz a kezdeményezésünk! Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek aki részt vett az akcióban, adakozott, így rászoruló családok mellett szegedi cégek is kaphattak a vitamin utánpótlásból.”

Szeged legrégebbi bóhocdoktor “foglalkoztató” szervezete a Karitáció Alapítvány, büszke arra, hogy a az elmúlt években több tucat hagyományteremtő és karitatív rendezvénysorozatot tudtak megvalósítani, melyhez szükségük van a sok hasonló gondolkodású civil személyre támogatására is!

Az alapítvány munkatársai kérnek mindenkit, akinek lehetősége van, hogy az adójuk 1%-ával segítsék és támogassák szervezetük munkáját.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá