Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A magyar rendőrök a spanyol és a német hatóságok által körözött járműveket foglaltak le Csanádpalotán és Röszkén.

Egy bolgár férfi jelentkezett kilépésre 2020. február 29-én 5 óra 30 perckor egy spanyol honosságú személyautó vezetőjeként a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a Toyota RAV4 típusú gépkocsi rendszáma egy másik járműhöz tartozik. Az eredeti adatok alapján a SUV-t a spanyol hatóságok körözik.

A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Néhány órával később a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot egy montenegrói állampolgárságú férfi az általa vezetett német honosságú Mercedes A180 típusú személyautóval. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a német hatóságok keresik.

A nyomozók a 17 millió forint összértékű gépkocsikat lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá