Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dr. Debreczeni István Csanádpalota független polgármestere személyesen juttatta el az idei Városi Nőnapi ünnepségre szóló meghívókat a csanádpalotai, kövegyi és királyhegyesi meghívottaknak. A meghívók mellé a 2019 novembere óta tartó egészségmegőrző programjaként egy-egy láda narancsot is ajándékozott az intézményeknek.

Többek között a Királyhegyes Napsugár Óvoda, Királyhegyes Község Önkormányzata, Kövegy Község Önkormányzata, Csanádpalota Napsugár Óvoda és Bölcsőde, Csanádpalotai Dér István Általános Iskola, Csanádpalotai Városi Könyvtár, Csanádpalota Alapszolgáltatási Központ és Gyermekjóléti Szolgálat, Naplemente Idősek Gondozóháza, Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Csanádpalotai Lakásotthon, Kelemen László Művelődési Ház, Csanádpalota Városi Önkormányzat, Csanádpalotai Orvosi Rendelő és a Védőnői Szolgálat dolgozóinak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares