Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli és egy szegedi férfival szemben, akik szaniter termékeket tulajdonítottak el a megyei jogú városban.

A megalapozott gyanú szerint a három férfi 2019. augusztus 15-én délben megjelent egy hódmezővásárhelyi cég raktárként használt telephelyén. Ott három raklap szaniter árut rakodtak fel egy kisteherautóra, majd elhajtottak a helyszínről. Később egy fiktív szállítólevél felhasználásával továbbértékesítették a 72 darab WC-csészét.

A rendőrök a nyomozás során beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman elismerték a cselekmény elkövetését, ellenük nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá