Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szegeden néhány napja a Karitáció Alapítvány nevében ismeretlenek kopogtatnak be és kérik el személyi jövedelemadójuk 1%-át készpénzben, arra hivatkozva, hogy az adománnyal beteg gyermeknek, rászorulóknak és a szegedi mentőállomásnak segítenek.

Mindez több facebook üzenet folytán került az alapítvány tudomására. Wéhli Márk Karitáció Alapítvány elnöke leszögezte, szervezetüknek eddig sem voltés nem is lesz szokása ilyen módon támogatást szerezni, ezért elhatárolódnak ezektől az akcióktól.

Szeged elsőszámú Bohócdoktor szervezete a Karitáció Alapítvány felhívja a figyelmet és nyomatékosan megkér mindenkit, hogy legyenek óvatosak és ne essenek a csalók áldozataivá. A támogatásokat valamint az adó 1%-ot kizárólag elektronikus úton vagy az adóbevallások mellé csatolható adományozási formában várja az alapítvány.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares