Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki motorkerékpárt, készpénzt, élelmiszert, televíziókészüléket, illetőleg más használati tárgyakat tulajdonított el városszerte.

A megalapozott gyanú szerint a 43 éves férfi 2019. június 15-e és augusztus 22-e között összesen hat sértett sérelmére követett el bűncselekményeket Hódmezővásárhelyen. Ez idő alatt egy LED televíziót, egy kotta-, illetve egy mikrofontartó állványt, egy segédmotoros motorkerékpárt, egy pénztárcát, két doboz üdítőitalt, valamint 35 ezer forint készpénzt zsákmányolt. Majd 2019. október 18-án egy alvó férfi arany nyakláncát tulajdonította el az azon lévő medállal együtt.

A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. Ellene lopás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és az illetékes bíróság 2019. október 24-én elrendelte letartóztatását.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares