Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Rendőrkapitányságon lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy helybeli férfival szemben, aki gépjárműalkatrészeket tulajdonított el a városban.

A 41 éves elkövető 2020. március 11-én éjjel ment be egy külvárosi telephelyre. A területet átkutatta és az udvaron álló mezőgazdasági gépből különböző alkatrészeket szerelt ki, ezt követően távozott. A tulajdonos csak másnap észlelte a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares