Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dr. Simon-Fiala Donát civilben fogorvos. Jelenleg heti váltásban a fogorvosi sürgősségi ellátást végzi, emellett jelentkezett önkéntes orvosnak.

Ma reggel regisztráltam az önkénteseket gyűjtő rendszerbe. Reméljük nélkülem is bírja majd a terhelést a rendszer, de ha kell én készen állok! Szükség esetén értesítenek

– közölte szombaton.

Ennek előzménye, hogy már szerdán délelőtt bejelentette szándékát.

A beszámolókat figyelve, azokat elemezve, értelmezve komoly aggodalomra ad nekem okot. Magamat nem sajnálnám, beteg leszek, beteg leszek ez van. Azokra azonban, akik többszörösen krónikus betegek, súlyos veszélyt jelent. Amennyiben elfajul a helyzet, jelenlegi heti váltásos fogorvosi sürgősségi ellátási munkámon kívül, mint orvosdoktor, önkéntesnek fogok jelentkezni, amennyiben az szükséges nem Szegeden, hanem máshol a megyében.

– fogalmazott a hét közepén.

Dr. Simon-Fiala Donát az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltjeként nyert körzetet az őszi önkormányzati választáson Szeged déli városrészében.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá