Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Először Orosvári Zsolt (Ágyat az anyukáknak) Facebook-oldalán bukkantak fel képek arról, hogy valaki nagy tételben kínál maszkokat és fertőtlenítőszert eladásra, miközben az egész országban hiánycikk mindkettő.

Orosvári feltette a kérdést, hogy vajon kinek a rokonsága árulja a maszkokat? Ki az, aki veszélyhelyzetben is tud olyan eszközöket szerezni, amiből az egész országban hiány van?

Az Facebook népe hamar meg is találta a választ, és hamarosan Hadházy Ákos is rámutatott, hogy

Szabó Tünde fideszes országgyűlési képviselő, sportért felelős államtitkár rokona osztotta meg a fotókat instagramján.

A storykban több képet, valamint egy videót tett közzé, amelyek szerint nagy mennyiségben eldobható maszkokat és fertőtlenítőszert kínál eladásra.

A termékek árusításával, amennyiben engedélye van rá, természetesen semmilyen jogi probléma nem merül fel, erkölcsi viszont annál inkább. Hiszen az egész országban gomba módjára alakulnak a csoportok, hogy legalább az egészségügyi és szociális szférában dolgozókat el tudják látni a szükséges védőfelszerelésekkel. Az emberek felajánlásokból varrják a maszkokat a patikákban és boltokban kialakult készlethiány miatt. És miközben a miniszterelnök bejelenti, hogy nagy nehezen sikerült Kínából egymillió orvosi maszkot szereznie, az államtitkár rokona legalább egy teherautónyi ötvenesével csomagolt maszkot árul. Darabját 470 forintért.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares