Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.

A megalapozott gyanú szerint a 32 éves elkövető 2020. március 22-én éjszaka bement a közintézmény nyitott épületébe, ahol felfigyelt az egyik helyiségben lévő számítástechnikai eszközre. A férfi magával vitte a gépet, amit másnap el is adott a 29 éves ismerősének.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. A számítógépet eltulajdonító férfit elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene lopás bűntett, míg az eszközt megvásárló társával szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozók a számítógépet lefoglalták és visszaadták azt az intézménynek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares